Boeken

Niet dat soort meisje

Cristina Danneels - Niet dat soort meisjeCristina is een lesbische jonge vrouw die je op een komische, soms ook verdrietige, maar altijd seksueel prikkelende manier meeneemt op haar seksuele ontdekkingsreis onder de regenboog. Een erotisch boek over de liefde en seks door vrouwen, met vrouwen.

Nadat Cristina op jonge leeftijd de wereld van de vrouwenseks ontdekt is het hek meteen van de dam. Seks is voor haar ineens het toverwoord en ze riskeert de door de kerk beloofde hel en verdoemenis in haar seksuele ontdekkingsreis onder de regenboog. Ze vindt liefde, al is het vaak maar voor één nacht en verzadigt haar vaak niet te stoppen lusten. Cristina merkt echter dat seks bij haar verslavend werkt. Maar daar heeft ze al snel een oplossing voor gevonden; Niet het brave meisje zijn dat iedereen wil zien, maar gewoon nog veel meer seks! Want Cristina is nu eenmaal niet dat soort meisje!

De goed ontvangen debuutroman van Cristina Danneels, ‘Niet dat soort meisje’, is als paperback en e-book te koop bij de betere boekhandel, bol.com, bruna.nl en uiteraard via deze website.

Paperback
Pagina’s: 316

ISBN: 9789463673693
Prijs: € 22,50

E-book
Link met download

ISBN: 9789463673792
Prijs: € 7,99